Враховуючи нестандартну професію перших учасників четвертого сезону реаліті" Кохання на виживання " (Новий канал), всім було хвилююче. Саша танцює стриптиз, і одному Богу відомо, чим закінчується приват. Вирішила це дізнатися і команда реаліті, підлаштувавши провокацію з молодими "клієнтками".

Читайте Знай в Google News!

"мені було і цікаво, і страшно, – розповідає Юля. - Дуже боялася зради. Що я побачу, як він буде розважатися з іншими дівчатами".

Хлопець так захопився стриптизом, що потягнув "клієнтку" в спальню. Але в самий пікантний момент зупинився і зізнався в коханні своїй дівчині. "Спектакль" зі зрадою він розіграв спеціально, щоб Юля не здогадалася про його плани зробити їй пропозицію в Перу. По приїзду в Україну вони одружилися.

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

" ми ніби заново полюбили один одного, - розповідає Юля. - Відносини помінялися в кращу сторону, ми стали прислухатися один до одного, поступатися, допомагати. Після пройдених випробувань наш союз зміцнився. Хоча Саша професію не поміняв, ми з ним обговорили умови його роботи. Щоб все було в межах розумного.

А ось чим закінчиться поїздка в Перу для наступної закоханої пари-дізнаєтеся у вівторок, 22 вересня, о 19:00 на Новому каналі.

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, учасникам" Кохання на виживання " влаштували пекло в райському місці, душ з фекалій і ганебний стовп.

Як повідомляв Знай. ua, команда" Кохання на виживання " підхопила заразу в Перу.

Також Знай. ua писав, що "Перша ластівка. Z", автори серіалу розкрили головну таємницю 2 сезону.