Італійський актор Мікеле Морроне здобув собі славу завдяки зйомкам у польській версії "50 Відтінків Сірого". Крім того, він ще талановитий музикант і активний блогер. Мікеле радує передплатників гарячим контентом на своїй сторінці. Його нова фотосесія розпалила серця фанаток до неможливості, адже на ній Мікеле в настільки сексуальному образі, наскільки це можливо. Напівголий і весь покритий татуюваннями, актор лежить на ліжку з попільничкою і задумливо курить. Фотографію Мікеле підписав у своєму стилі, дуже загадково:"тисяча мрій згоряють всередині мене".

Правда, після цих фото, красеня хочеться взяти і... відправити на інструктаж з пожежної безпеки! Хіба можна курити в ліжку? Сподіваємося, що ніхто з вас не візьме з нього приклад в реальному житті. Але пожежу в серцях прихильниць Мікеле влаштувати, все ж, вдалося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, Сонце пестить рельєфні м'язи.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка польських "50 Відтінків Сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиськом.

Також портал "Знай.uа" писав, що "поїхав" Мікеле Морроне в подорожі отримав від одного в рот-треба було обережніше.