37-річна Анна Седокова і 28-річний Яніс Тімма стали гостями шоу "Вечірній Ургант" 18 Вересня 2020 року. Іван привітав їх із заручинами, проте закохані заявили про те, що вже зв'язали себе узами шлюбу. Седокова розповіла про пропозицію, яку Яніс зробив їй влітку і вона погодилася.

Читайте Знай в Google News!

Ургант вирішив поцікавитися про дату планованого весілля, але баскетболіст заявив йому про те, що вона вже була. Урочистий захід відбувся ще 6 вересня в Барвисі в сімейному колі. Телеведучий же не був здивований, він надав кадри з Анною в білосніжній сукні і з фатою, а Яніса в класичному костюмі.

Фото: Роман Полянчев

"Раптом він стає на коліна, і тут у мене... на всіх відео, які у мене є з заручин і з весілля, я з заплаканим обличчям. Я просто починаю там ревіти",-якось розповіла вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сам Яніс Тімм є зіркою в Латвії і перспективним спортсменом, адже навіть велися переговори з Національною баскетбольною Асоціацією. Він також уклав контракт, за словами агентів, сума якого полягає в мінімум одному мільйоні євро на рік. Однак з першою дружиною йому не пощастило, так як знайомі з ситуацією люди невтішно про неї висловлюються.

У них зав'язалися стосунки ще з літа минулого року, пара довго приховувала це і як виявилося, на той момент спортсмен ще був одружений, а зараз колишня обраниця виховує від нього маленького сина. Однак Тімм і Седокова зуміли врегулювати сімейні конфлікти, а також не брати до уваги критику на їхню адресу.

Анна писала про те, що пообіцяла собі стати кращою дружиною, другом і партнером для Яніса, і мамою — для дітей. "Я дякую Богові за кожну секунду з тобою і сумую кожну секунду без тебе. Ти моя вічність", - доповнила вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леся Нікітюк блиснула голою попою

Як повідомляв "Знай.ua", дочка Боярського у відкриту заговорила про інвалідність: "Приділіть хвилину"

Знай.ua писав, підопічна Потапа Мішель Андраде граціозно станцювала під крики натовпу: "Вогонь!"