Антоніна Паперна-старша дочка відомої української актриси Ольги Сумської, яка нещодавно народила другу дитину від російського актора Володимира Яглича. Дівчина теж актриса, а ще вона активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і Відео зі свого життя. Так, нещодавно Антоніна виклала в мережу милі знімки з нової фотосесії, а в підписі до них попередила дівчат про наступаючі холоди.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Тоня відображена на прогулянці в красивому місці, за її спиною відкривається гарний вигляд на місто і озеро. Перед камерою зіркова красуня з'явилася в довгій жовтій сукні цікавого фасону і оригінального візерунка, а Свій образ доповнила модною світлою сумочкою. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на обличчі легкий макіяж. у підписі до фотографій Паперна написала: "Скоро вже так не одягнешся. Восени з особливим задоволенням хочеться носити легкі сукні та босоніжки. Дорогі дівчатка, у нас залишився тиждень перед шубами і пуховиками".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще