Актори бразильських і аргентинських серіалів давали можливість захоплюватися собою протягом більше десяти років, коли на їх зміну прийшли американські. Однак ніхто і припустити не міг те, що турецькі серіали зуміють увійти в список найпопулярніших.

Читайте Знай в Google News!

"Величне столiття" - один з тих серіалів, який зміг здивувати всілякими історичними персонажами, красивими костюмами і величними декораціями. Протягом п'яти сезонів глядачі зуміли полюбити благородного султана Сулеймана і його наложницю-слов'янку Олександру, що отримала ім'я Хюррем.

Зараз же варто дізнатися, як виглядають у звичайному житті актори "Величного столiття". Халіт Ергенч, який зіграв султана Сулеймана, почав зніматися в кіно в 1996 році. Однак популярність до нього прийшла лише завдяки цьому серіалу зараз йому 50 років, він одружений на Бергюзар Корель і виховує двох синів.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мер'єм Узерлі зіграла Хюррем. Вона народилася в Касселі, Німеччина, тому знаменита не тільки для глядачів турецьких телеканалів. Їй вдалося яскраво втілити на екрані образ цього персонажа і на наступний день після виходу серіалу прокинутися знаменитою. Зараз Мер'єм впізнають у країнах Азії, Європи та на теренах пострадянського простору.

Пелін Карахан відома глядачам завдяки ролі Міхрімах Султан, що є дочкою Сулеймана і Хююрем. Актриса зайнялася своїм особистим життям після "Величного столiття" і зараз виховує двох дітей, а також встигає активно вести свою сторінку в Instagram, на яку підписано більше чотирьох мільйонів чоловік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, експерт розкрив подробиці загибелі Сергія Бодрова: "Шансів просто не було”

Як повідомляв "Знай.ua", МастерШеф змусив учасників готувати у сомбреро з водою на голові: хто не перейнявся духом Мексики і вилетів з шоу.

Знай.ua писав, 51-річна Дженніфер Лопес звабливо прикрила голе тіло прозорою сорочкою: "Знак Божого творіння"