Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедний спільний знімок з красунею-дружиною Вікторією, їх маленькою донькою Лізою, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі", і собачкою-таксою на прізвисько Буся.

Так, вся дружна сімейка вирушила на прогулянку серед природи, насолоджуючись осінню і примірявши спортивні костюми, адже погоду стає все важче назвати теплою. Сам же Юрій пожартував, що їх можна з легкістю назвати повним складом команди "Ткачі", а фоловерам залишилося лише вгадати вид спорту, в якому найрідніші люди могли б взяти участь.

Повний склад команди #ТКАЧІ ))) Вгадайте, з якого виду спорту? )))

Фолловери залишилися в захваті, деякі навіть припустили, що сім'я вирушила порибалити: "Ліза проси братика у тата хай купе😂", " Поїдання шашликів🎉 🎉 🎉", " супер сім'я🔥 😍❤️", "які ви сонячні люди❤️", "напевно поїдання їжі на швидкість😉", "троє в човні і собака🚣♀️🚣♂️🤗👍💞💞💞", "Рибалка ???".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше