Павло Зібров - стара артилерія українського шоу-бізнесу, проте його наполегливість, самоіронічність і життєрадісність перетворюють його на одного із найбільш актуальних зірок. Давши концерт на приватному святі, Зібров гуляє містом Лева і ділиться світлинами на своїй сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Читайте Знай в Google News!

На світлині Зібров позує поруч з пушкою, яка стоїть біля Львівської Цитаделі. На співаку довгі штані, кофтинка і легка кольорова вітровка. Ще на артисті фірмові вуса і веселі вогники в очах. Артист так підписав цю світлину: “Насолоджуюсь останніми теплими днями у Львові👍🏼☀️⠀
Як ваші справи, друзі? Як вихідні проводите?” Підписники радо залишали велику кількість коментарів щодо погожої погоди, вихідних і Львова.

Павло Зібров мав активне і завантажене літо, в якому не було місця для відпочинку. Кульмінацією теплого сезону став виступ співака з піснею Олега Винника “Ніно” на Софійській площі на День Незалежності України.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.