Рудоволоса учасниця першого сезону "Супермоделі по-українськи" (Новий канал) Христина-Анна Приходько повернулася на модельне реаліті з новим досвідом. За ці роки їй довелося пережити багато чого, в тому числі в'язницю і серйозну аварію.

Читайте Знай в Google News!

Свій перший контракт Христина-Анна отримала в Мумбаї - Індійському мегаполісі. Але відпрацювати його моделі не вдалося - їй відмовили у візі через погане знання англійської мови. А ось з китайським контрактом проблем не виникло.

"Всім, хто не вірить в себе, хочу сказати: все можливо! Я поїхала в Китай з кривими зубами, в мою сторону було багато критики, але зі мною підписали контракт, — каже Христина-Анна. - Робота була різна: могли по 8 годин просто стояти на підборах і відразу після цього йти на показ. Бувало і так, що роботи немає місяць, а потім цілий тиждень ти можеш поспати тільки в поїздах, автомобілях і літаках, поки добираєшся на зйомки. Були і покази в тонких сукнях на вулиці в мінусову температуру... але це все-відмінний досвід".

Дівчині настільки сподобалася робота в Китаї, що вона вирішила отримати там вищу освіту. Так Христина-Анна стала студенткою Юньнаньського університету фінансів та економіки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Христина-Анна Приходько, фото: Новий канал
Христина-Анна Приходько, фото: Новий канал

Під час навчання в Китаї бувало різне. Одного разу моделі довелося і у в'язниці посидіти.

"У Китаї у мене була студентська віза, з якою працювати не можна. Але я все одно підробляла моделлю на фрілансі, - зізналася учасниця модельного реаліті Нового каналу. - Одного разу ми знімалися для ювелірного магазину, і його працівники опублікували наші знімки в соцмережах. Не знаю, як, але на нас вийшли правоохоронні органи. І ось я і ще кілька дівчат-студенток ховаємося від поліції в туалеті, ховаємо прикраси з діамантів, поки вони вибивають двері... у в'язниці я просиділа близько 6 годин, поки йшов допит. Уявляла, як мене депортують ... але все обійшлося-нас відпустили і віддали всі прикраси, ніби нічого і не сталося".

А одна з історій, що сталися в тому ж Китаї, і зовсім мало не коштувала Христині-Анні життя.

Христина-Анна Приходько, фото: Новий канал
Христина-Анна Приходько, фото: Новий канал

"Одного разу я потрапила в аварію — пам'ятаю чітко кожну секунду цього моменту, як в сповільненій зйомці. Я нерівно дихаю до швидкості і мотоциклів, тому в Китаї купила собі електричний байк, — каже дівчина. - 14 лютого я їхала до подруги. Коли проїжджала на зелене світло, один з водіїв на скутері просто не побачив і в'їхав в мене. Байк склало в гармошку від удару, мені передавило ногу. А водій, який в мене врізався, просто перевірив свій скутер і поїхав далі. Замість того, щоб мені допомогти, люди знімали мене на телефони. Тільки через хвилин п'ять підійшла якась дівчина і допомогла мені встати. На щастя, я відбулася переляком і синцями".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Супермодель по-українськи" поділилася головними помилками при схудненні.

Як повідомляв Знай. ua, супемодель Алла Костромічова поділилася улюбленими напоями осені.

Також Знай. ua писав, що модель-трансгендер зізналася про труднощі життя і проект "Супер топ-модель по-українськи".