Учасниця першого сезону ТМПУ (Новий канал) Ліза Доронько обіцяла привести себе у форму до Суперсезону і стримала своє слово. Вона пообіцяла схуднути на 15 кг, коли оголосили голосування за учасниць "Супер Топ-моделі по-українськи".

Мені потрібно було обов'язково виграти це голосування! І я придумала план – спочатку попросила своїх передплатників постити в сториз прохання віддати за мене свій голос. Потім підключила блогерів, щоб вони публікували у себе посилання на голосування. Якщо пройду всі етапи і потраплю в Суперсезон, то схудну на 15 кіло! Обіцяю, — говорила Ліза.

Обіцянку їй майже вдалося стримати — дівчина і справді схудла. Правда, не на 15 кг, а на 10.

"Саме головне — є маленькими порціями, тоді можна їсти, що завгодно і не поправлятися. Але я все одно намагаюся вживати не все підряд, а правильну їжу: овочі, фрукти, м'ясо. А ще повністю відмовилася від вуглеводів, не їм каші, — зізналася випускниця модельного реаліті Нового каналу. — На власному досвіді зрозуміла, що дієти — це маячня!".

Ліза Доронько, фото: Соцмережі
Ліза Доронько, фото: Соцмережі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Хоча схуднення позитивно позначилося на зовнішності Лізи, багато критикують її — мовляв, могла б схуднути ще більше, погано працювала над собою. Але Доронько каже, що навіть 10 скинутих кілограм — величезна праця для неї. І головне, що вона позбулася від них без шкоди для здоров'я.

"У мене розлад харчової поведінки. Три роки тому з-за схуднення до фіналу "Топ-моделі по-українськи" я довела себе до лопнув апендикса через запалення кишечника, — пояснила Ліза. – Тому, дівчатка, дуже важливо не худнути в істериці, а вести здоровий спосіб життя. До чого я прагну".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Алла Костромічева готується до зустрічі з чоловіком-мільйонером - зірка "Топ-моделі по-українськи" розкрила деталі.

Як повідомляв Знай. ua, Соня Плакидюк з "Топ-модель по-українськи" залишилася лише в грайливому боді, декольте зводить з розуму.

Також Знай. ua писав, що 56-літня дама в бікіні прикрасила обкладинку спортивного журналу, ніякого м'яса і багато мигдального молока.