Як відомо, зовсім недавно стартували зйомки суперсезону популярного модельного шоу "Топ-модель по-українськи". У перший знімальний день влаштували гучну вечірку в стилі "Оскара", де ведуча та експерти проєкту виблискували в розкішних нарядах. Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

Так, знаменита модель і ведуча Алла Костромічова з'явилася на червоній доріжці в епатажній сукні червоного кольору з глибокими вирізами на ногах. Fashion-фотограф і експерт шоу Соня Плакидюк вирішила зробити акцент на своєму декольте, вибравши чорне плаття до підлоги.

Соня Плакидюк, Новий канал

"Ми зупинили свій вибір на сукні з глибоким вирізом, щоб показати шикарне декольте та струнку фігуру Соні. Червоні прозорі рукавички шили на замовлення спеціально для цього випадку, щоб підкреслити любов Соні до ретро-образів", - пояснив стиліст експертів проєкту Юрій Варивода.

Соня Плакидюк, Новий канал

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Соня Плакидюк, Новий канал

Також ще один експерт проєкту - Сергій Нікітюк - з'явиться в кадрі в італійському класичному костюмі благородного зеленого кольору з трендовим принтом в горошок з чорною жилеткою.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Алла Костромічова розповіла про новий сезон "Топ-модель по-українськи".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Алла Костромічова прилетіла на вертольоті на вечірку в стилі "Оскар".

Також "Знай.ua" писав, як виглядають діти найзнаменитіших супермоделей 90-х.