Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним селфі в дзеркалі спортзалу, куди вирушила відразу по ослабленню карантину через коронавірус COVID-19. Так, красуня позувала у облягаючому топі і лосинах яскраво-червоного кольору, засвітивши форми і розставивши ноги.

Людина-павук у власному соку🧞‍♀️ пожартувала Плакидюк

Фолловери не пройшли повз: "OMG!!! Які ноги!!! Потрібно саме так сидіти на кастингах Моделей! Нехай всі заздрять їх довжині!!! ❤️❤️❤️", "Яка ви красива 😍", "Сонечка,ви прекрасна 🔥", "класний Костюмчик, але шкарпетки взагалі не в тему😂", "Нереальна 🔥Ваша енергія🙌", "Вау 😍😍. Шикарний вид 😏💜😍😍😍😍🙈", "Гарненька, не можу 😍".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Варто нагадати, що раніше Соня Плакидюк похвалилася новим архівним фото. Так, артистка позувала в образі гарячої мексиканки, примірявши відверте вбрання з глибоким декольте і доповнивши лук макіяжем з яскраво-червоною помадою, а також золотими аксесуарами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфи в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.