Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка показала публіці чергове відео з улюбленої купелі. Перед камерою Настя позує голяка - вона стоїть по стегна в цій купелі посеред двору і прикривається банним віником. При цьому з нею відбувається щось дивне - їй чи то погано, чи то дуже добре.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Волочкова похвалилася, що зробила собі вихідний, і знову заговорила про коханого, якого нікому не показує. "Це щастя, коли будь-який день, що вважається робочим, можна оголосити для себе вихідним, і провести його з коханим. А російська лазня і крижана купіль дає ефект краще, ніж салони краси! #анастасіяволочкова #волочкова #балет #Росія #я #любов #радість #квіти #щастя #ми #сонце #літо #цирк #спорт #enjoy #театр #вихідні #love #дім", - написала балерина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.