Всесвітньо відома російська супермодель Наталія Водянова та її коханий, французький мільярдер Антуан Арно зіграли весілля через 9 років спільного життя.

Читайте Знай в Google News!

Розпис пари відбувся в суботу, 19 вересня. Закохані розписалися в Паризькій мерії в присутності мера міста Анн Ідальго.

21 вересня 38-річна манекенниця розмістила на своїй сторінці в Instagram фото і відео з церемонії, офіційно підтвердивши, що вони з 43-річним Арно одружилися. До слова, на Наталію підписані понад 2,5 мільйона користувачів соцмережі.

Про заручини Водянова повідомила ще на початку січня, розмістивши в Instagram фото з обручкою. Але пандемія внесла свої корективи в плани коханих. Весілля довелося відкласти на рік, щоб нічого не міняти.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто уточнити, що Водянова перебуває у відносинах з французьким бізнесменом, генеральним директором Berluti і сином мультимільярдера Бернара Арно з 2011 року. У пари двоє спільних дітей – сини Максим і Роман.

У Водянової також є троє дітей від колишнього чоловіка, британського аристократа Джастіна Тревора Берклі Портмана – сини Лукас і Віктор, а також донька Нева.

За словами супермоделі, в їхній родині панує порозуміння і любов. Під час карантину вся сім'я зібралася в заміському будинку, і це стало справжньою перевіркою на міцність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 38-річна супермодель Водянова не збирається старіти і виглядає молодшою за доньку.

Як повідомляв портал Знай.uа, нещодавно 37-річна Анна Сєдокова і 28-річний Яніс Тімма зіграли скромне весілля.

Також портал Знай.uа писав, що Анна Сєдокова відверто розповіла, як новий чоловік прийняв її дітей: "Якби я послухала свою маму...".