37-річна Наталія Водянова взяла участь у заході Day WE UK на стадіоні "Уемблі" в Лондоні.

Модель заговорила зі сцени про місячних.

Наталія Водянова
Наталія Водянова

Вона розповіла, що не варто соромитися говорити про "місячних". Водянова агітувала людей, а вони повторювали за нею.

"Давайте всі разом, дружненько і без сорому скажімо голосно і чітко: „Місячні“. У цьому немає нічого жахливого або страшного! Не злякалися ж 15 000 дітей сьогодні на стадіоні „Уемблі“ на фестивалі We Day в Лондоні! Це дуже важливо, так як тільки разом ми можемо спробувати зруйнувати усталені табу", — говорила супермодель.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто нагадати, що гучний скандал навколо нового проекту "#нівякірамки" спортивного бренду Reebok не стихає в мережі. Так, до обговорення сміливою, але вельми спірною ідеї, приєдналася знаменита російська телеведуча і журналістка Ксенія Собчак.

Варто відзначити, що під час міркування Ксенія, несподівано для багатьох шанувальників її "творчості", поділилася інтимними подробицями особистого життя. Про це стало відомо завдяки повідомлень в соцмережі Twitter.

Відомий російський репер Оксімірон, який є особою Reebok Classic, висловив свою думку з приводу гучної рекламної кампанії, пропонує жінкам "пересісти на чоловіче обличчя".

"Як головна особа Рібок можу сказати, що їм потрібно було сісти і подумати", – написав артист у своєму акаунті-Twitter.

На публікацію Оксімірона тут же відреагувала телеведуча Ксенія Собчак. "Батя закрив тему", – вона написала в особистому Telegram-каналі "Кривава бариня", дбайливо приклавши скріншот публікації репера.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

"Люблю оксі і без чю, але з чю люблю ще більше. Прийду на концерт багатозначно-у лосинах рібок)))", – вставила свої п'ять копійок теледіва.

Нагадаємо, Ким були знамениті красуні на новорічних ранках: сукня з старого пальто і костюм Баби-яги

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Водянова залишилася без ніг: фанати супермоделі б'ють тривогу

Також Знай.ua" писав про те, що Діти кар'єрі не перешкода: знаменитости, які стали мамами дуже-дуже рано