Серіал "Бригада" вийшов на телеекрани в 2002 році і зумів відразу ж завоювати статус культового, а роль Саші Білого, який виступав лідером злочинного угруповання, залишається однією з найяскравіших у творчій біографії російського актора Сергія Безрукова.

Читайте Знай в Google News!

У багатосерійній стрічці його дружину зіграла Катерина Гусєва. Разом з нею, йому вдалося переконливо зобразити подружню пару. Шанувальники раз у раз твердили про те, що вони в реальному житті теж люблять один одного. Однак все виявилося зовсім не так.

Гусєва і Безруков познайомилися на знімальному майданчику серіалу "Бригада" і з першого моменту Катерині довелося нелегко, тоді як Сергій завдяки досвіду з легкістю зумів впоратися з цим завданням. Жінка була скута, ніяковіла, а також не могла природно поцілувати і обійняти партнера.

Олексій Сидоров, який виступив режисером телесеріалу, замислювався про зміну актриси. Однак Катерині вдалося взяти себе в руки і впоратися з акторським завданням. Вони зображували пристрасть дуже достовірно, через що в багатьох бульварних виданнях з'явилися статті про їхній роман.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Однак у той час Сергій Безруков вже був зайнятий, так як за два роки до початку зйомок одружився на актрисі Ірині Ліванової. Катерина теж була щаслива в шлюбі до того моменту і разом з чоловіком виховувала сина. Жінці після зйомок в "Бригаді" надходили пропозиції нових проектів, проте вона довгий час відмовлялася від них. Всіма виною те, що їй знову довелося б виступати в ролі коханої героя Сергія Безрукова. Про це повідомив сайт "obaldela.ru"

Вони обидва спочатку вирішили, що їм варто утриматися від спільних зйомок, щоб вщухли чутки про романтичні стосунки. Обидва артисти не бажали перетворити творчий дует в "штамп". Однак через три роки знову зустрілися на знімальному майданчику серіалу "Єсенін" і зіграли закохану пару. Безруков в образі поета, А Гусєва в образі коханої Августи Миклашевської.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Седокова після третього весілля радикально змінила зовнішність: "Люблю носити маску"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських показала свій сніданок - українці пускають слюні.

Знай.ua писав, дочка Ольги Сумської спробувала приховати від шанувальників неідеальну фігуру.