Будь-кого іншого страшне публічне розлучення розчавило би. А для Джека Горобця показ брудної білизни, подробиці про те, що було приховано, і просто вивернута назовні душа, стали цілющими. У приголомшливій формі, свіжий і, здається, щасливий. Всім би так.

Читайте Знай в Google News!

Фото усміхненого голлівудського актора опублікували у телеграм-каналі "Только никому". На кадрах він справді виглядає щасливим і спокійним. Комусь радісно махає рукою.

"Джонні Депп просто птах Фенікс", - йдеться у повідомленні.


Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Джонні Депп//www.instagram.com/johnnydeppofficial
Джонні Депп//www.instagram.com/johnnydeppofficial

За даними західних ЗМІ, 57-річний Депп познайомився з дівчиною з німецькою моделлю – Софі Германн. 33-річна красуня живе в Лондоні і прославилася завдяки участі в британському реаліті-шоу "Золота молодь Челсі".

Джонні Депп і Ембер Херд, фото Getty
Джонні Депп і Ембер Херд, фото Getty

Як відомо, Депп розлучився з Херд більше чотирьох років тому, але шлюборозлучний процес триває і по сьогоднішній день. Цього літа колишнє подружжя зустрілося в лондонському суді в рамках справи про наклеп і домашнє насильство.

Джонні вимагає, щоб ексдружина виплатила йому 50 млн доларів за наклеп. За словами актора, Ембер збрехала, публічно звинувативши його домашньому насильстві.

Джонні Депп і Ембер Херд, фото GettyImages
Джонні Депп і Ембер Херд, фото GettyImages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Джонні Депп і Ембер Херд обмінялися "люб'язностями" в суді: "Квазімодо, монстр і наркоман".

Як повідомляв портал Знай.uа, нова кохана Бреда Пітта 27-річна модель Ніколь Потуральскі познайомилася з голлівудським актором у ресторані свого чоловіка в Берліні.

Також портал Знай.uа писав, Кіану Рівз, Джонні Депп, Антоніо Бандерас — якими були й стали відомі та забуті секс-символи 90-х.