Популярний український гуморист Вадим Мічковський, більш відомий, як Дядя Жора активно веде свою сторінку в соціальній мережі "Instagram". Комік не перестає радувати шанувальників фотографіями зі свого особистого і робочого життя, а також жартами.

Читайте Знай в Google News!

На цей раз гуморист показав, який торт він у нього приготований на день народження і зазначив, що в 40+ він вже став ягідної. До слова, торт на забавному відео гумориста, теж усипаний червоними ягодами-полуницею.

"настав цей ДЕНЬ! День Д! Або день ДР. 40 + дядько ягідка знову!😂 😂 😂 😜 Нехай не в риму, але зате є якась загадка... інтрига...😉😂 +1! З Новим роком мене)) Хочу собі побажати..... Все, те що ви мені побажаєте😘 Спасибі всім за привітання!❤️😘 і будьте мені всі здорові!",- пише дядько Жора.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шанувальники не залишилися осторонь від публікації і написали безліч побажань гумористу в коментарях.

" Вадим! Будь здоровий, здоровий, здоровий! Успішний і затребуваний! Просто будь! З Днюхой тебе!", " З Днюхой,дядько!", "Супер З днем народження", " вітаю! Так тримати! Земляки з Вами!", "З Днем Народження!Любові,процвітання, здоров'я! Багато-багато, багато всього!", "Вітаю! Щастя, здоров'я і любові", " З Днем народження 🥳!!!!Здоров'я!!!І Щастя !!!😍 ", "З днем народження!", "З Днем народження 🥳!!!!Здоров'я!!!І Щастя !!!😍 ",- пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дядько Жора показав, як виходять з води круті хлопці, погляд хижака і розправлені плечі.

Як повідомляв Знай. ua, гуморист Дядя Жора осідлав "живе таксі".

Також Знай. ua писав, що гуморист Дядя Жора переплутав дружину з машиною.