Макаревич Андрій Макаревич - культовий російський виконавець і соліст легендарної радянської групи "Машина часу". Хіти цієї групи гриміли не тільки в СРСР, вони дійшли і до наших днів. Незважаючи на поважний вік, Макаревич є активним користувачем соціальних мереж, і постійно радує передплатників унікальними архівними фотографіями. Чергове фото Макаревич опублікував сьогодні, і на ньому ви побачите дійсно унікальні речі.

На своїй сторінці в Facebook Макаревич опублікував фотографію, якій вже мінімум 40 років. На ній Виконавець позує перед камерою в унікальних речах. В руках він тримає легендарну гітару "Рікенбеккер", а очі приховують круглі окуляри, який дізнається кожен любитель року з 80-х.ці легендарні речі належали самому Джону Леннону.

Никогда так не психовал - в руках у меня "Рикенбеккер" Джона, а на лице - его очки (я отбивался, клянусь!) Давно это было...

Geplaatst door Андрей Макаревич op Dinsdag 22 september 2020

"Ніколи так не психував - в руках у мене" Рікенбеккер " Джона, а на обличчі - його окуляри (я відбивався, клянуся!) Давно це було...", підписав свою фотографію Андрій Макаревич. Публікація зібрала майже 5 000 реакцій, і більше 60 коментарів всього за 7 годин.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, навчання на карантині: МОН виявилося не готовим до випробувань, батьки б'ють на сполох.

Як повідомляв портал " Знай.ua", дочка "зубної феї" Марічки Падалко перетворилася на вчительку: "А Ну, тиша в класі, що ви розвели тут балаган!"

Також, " Знай.ua" писав, як "гризти граніт науки" на карантині: психолог порадила батькам, як пережити складний період.