Потап-один з найпопулярніших українських виконавців, зірка хіп-хоп і поп-сцени. Аудиторія його фанатів величезна. Їх дует з Настею Каменських прославився далеко за межами нашої країни. Потап також успішний і як продюсер, його проекти успішно виступають по всьому пострадянському простору і навіть в Європі.

За життям Потапа стежать мільйони людей, і виконавець регулярно радує їх цікавим контентом. Сьогодні продюсер опублікував відео, над яким сміялися тисячі людей.

На відео Потап не фігурує, там зображені інші люди. На ролику відображено тренування дівчат у спортзалі. Причому видно, що дівчата явно не професіонали. Одна з них вирішила вдарити по груші, але не врахувала, що груша повертається на місце, а дівчина пропускає удар.

Користувачам сподобалася публікація Потапа. Всього за 4 години публікація набрала понад 75 тисяч переглядів.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.