Актор Сергій Безруков - культова фігура в російському кіно. Він відомий за ролями в таких фільмах, як" Бригада"," Єсенін"," Майстер і Маргарита"," минулого літа в Чулимську " і багатьом іншим.

В яку б роль не довелося вживатися акторові, він грає її трепетно і чуттєво, розташовуючи до себе глядача і змушуючи відчути всю палітру емоцій. Також Безруков грає в театрі, домігшись в цій сфері не менших успіхів.

Не бажаючи відставати від часу, Безруков є активним користувачем соцмереж, в тому числі, Instagram. Знаменитість тримає фанатів в курсі свого сценічного та особистого життя, викладаючи оригінальний і яскравий контент.

Безруков опублікував нове фото, на якому зачарував прихильниць своєю безпосередністю і нарочито недбалим зовнішнім виглядом. Волосся знаменитості розпатлане, а сам він дивиться в камеру через сонцезахисні окуляри.

сьогодні знову "нечесаний"... Єсенін.«Хуліган.Сповідь». Сьогодні о сьомій на Серпухівці... Це все скасовані вистави з весни цього року! Спасибі, що зберегли квитки! Сьогодні обов'язково Побачимося! ТЕАТР ЖИВИЙ!💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 #есенин125 #Єсенін #хулиганисповедь #театр"—- написав Безруков

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У коментарях артиста називають найкрасивішим чоловіком на світі і пишуть, як скучили за його спектаклями.

Нагадаємо, Седокова після третього весілля радикально змінила зовнішність: "Люблю носити маску"

Як повідомляв " Знай.ua, Настя Каменських показала свій сніданок - українці пускають слину

Знай.ua писав, дочка Ольги Сумської спробувала приховати від шанувальників неідеальну фігуру.