Памела Андерсон - актриса, секс-символ і активістка, в липні відсвяткувала свій 53-й день народження. Однак Памела як і раніше виглядає приголомшливо — вона може дати фору багатьом молодим актрисам. І шанувальників у неї досі хоч відбавляй. Памела веде свій аккаунт в Instagram, регулярно радуючи фанатів сексапільними фото.

Улюблений прийом Памели в соцмережах-ефектно чергувати ретро-фотографії з новими знімками. При цьому не відразу можна вгадати, де Памела в молодості, а де — вже сьогодні.
На свіжопублікованих фотографіях Памела Андерсон позує на кухні у відвертій піжамці, що складається з топа і спокусливих шортиків.

Причому на першому, кольоровому фото вона присіла на краєчок столу, а на другому, чорно-білому, пікантно нахилилася до духовного шафки, залишивши чоловічій половині аудиторії простір для фантазій. Всього за добу фотографія Памели набрала майже 32 тисячі лайків і ціле віяло хвалебних коментарів. Це говорить про те, що секс-Символи не старіють, вони лише стають з роками благородніше і бажаніше, як хороше вино. І так, "Рятувальниця Малібу" все ще здатна сп'яніти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше повідомляли, втомлена від тижневих шлюбів Памела Андерсон придивилася до свого охоронця.

Як повідомляв Знай.uа, відмовляється старіти: зірка "Брат-2" Ірина Салтикова шокувала фото в купальнику.

Знай.uа писав, Гола Памела Андерсон яскраво попрощалася з літом: вигнулася, як кішка.