Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з довгоочікуваної прем'єри кліпу на пісню "A HUEVO", яка вже встигла стати хітом.

Так, артистка, яка досить часто демонструє струнке тіло в бікіні, мотивуючи тисячі українок, вирішила показати, як гаряче відпочиває в Туреччині, зустрічаючи ранок абсолютно оголеною, залишившись лише в напівпрозорих трусах червоного кольору. Красуня грайливо прикрила груди руками, дозволивши розглянути своє тіло з усіх боків, особливо сідниці,"як у Кім".

я вірю в те, що все в світі - це енергія - ️ А кожна людина живе на своїй власній частоті енергетичних хвиль ➿ ⠀ І для того, щоб жити так, як мрієш, потрібно налаштуватися на енергетичну частоту тієї реальності, яку ми хочемо 😌 ⠀ Спочатку ваші мрії будуть збуватися на тонкому енергетичному рівні - тобто на рівні думок. ⠀ І тільки потім збудуться в сьогоденні ✨ ⠀ Тому починайте кожен свій день з правильних думок. З любові до себе і з внутрішньої впевненості, що у вас все вийде! ❤️

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, проте більшість коментарів до відвертої фотосесії виявилися негативними: "а я вірю,що якщо натягнути Труселя ще вище-вони розріжуть тебе навпіл", "Настя. Одягнутися.. Застудишся 😁", " Потап Де Ремінь ?", "Та чого вже ?труси треба було теж зняти !!!! Гірше вже не буде!!!", "Навіщо???", "Навіщо так натягувати труси до вух?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.