Відомий український виконавець і продюсер Олексій Потапенко (Потап), опублікував нове фото зі своїм товаришем на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином, повідомляється, що зараз чоловік зі своєю дружиною Анастасією Каменських і друзями на відпочинку в Туреччині. Звідти він публікує регулярно нові фотографії, а також роликами.

Цього разу на знімку він з'явився не один, і навіть не з Настею. З ним на пляжі опинився Олексій Костильов його друг бізнесмен.

Всього за кілька годин публікація виконавця зібрала понад 16 тисяч лайків, а також набралося безліч позитивних коментарів, в яких користувачі хвалять Олексія Потапенко за прекрасний зовнішній вигляд. Відсипали компліментів від жіночої статі і для тезки Потапа, Костильова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Потап опублікував нове фото з другом, фото: скріншот коментарів

Нагадаємо, що радує своїми знімками фанатів і Анастасія Каменських. Правда, вони у неї злегка більш Відверті. Вона цього разу вирішила показати, як гаряче відпочиває в Туреччині, зустрічаючи ранок абсолютно оголеною, залишившись лише в напівпрозорих трусах червоного кольору. Красуня грайливо прикрила груди руками, дозволивши розглянути своє тіло з усіх боків, особливо сідниці,"як у Кім".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леді Гага ледь не звела рахунки з життям: важка душевна травма і зоряна хвороба. Артистка розповіла про пережиту душевну травму, з якою вона зіткнулася через славу.

Як повідомляв " Знай.ІА", усач Зібров обзавівся потужною гарматою і виставив свою гордість на огляд:"насолоджуюся".

Знай.ІА писав, Галкін показав 71-річну Пугачову "у всій красі", стрункі ніжки і не тільки: "повернув молодість"