У мережі вперше з'явилися фотографії вагітної екс-учасниці ВІА Гра Міші Романової. Ексклюзивні фото тепер може побачити весь інтернет.

Таким чином, повідомляється, що близько двох років тому співачка народила сина, якого названа Мартіном. При цьому, ніхто не знає ім'я батька, так як вони розлучилися ще до пологів.

ексклюзивні фото вагітної Міші Романової, фото: прес-служба співачки

Вагітність у дівчини була дуже складна, і їй постійно доводилося ховатися від сторонніх очей. Про те, що у Міші Романової є син, фанати дізналися зовсім недавно, адже все ретельно приховувалося.

ексклюзивні фото вагітної Міші Романової, фото: прес-служба співачки

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також, не було жодного знімка, на якому б українська співачка була в положенні, адже, вона була повністю зосереджена на вагітності, а також на здоров'ї майбутньої дитини.

Однак, не так давно, Міша Романова вирішила стати ближче до своїх фанатів. У коментарях під постами в соціальній мережі Instagram її попросили показати фотографії з часів вагітності. І це дійсно спрацювало.

Зворушливу фотосесію зробили для співачки на останньому місяці вагітності в українській столиці, в Києві. На фотографії він позує в компанії білих і пухнастих собачок, а сама Міша Романова в колишньому образі, з довгим волоссям, як було до зміни іміджу.

ексклюзивні фото вагітної Міші Романової, фото: прес-служба співачки

Після того, як народився Мартін, новоспечена мама вирішила повністю змінити своє життя, і почала з іміджу. Тепер вона платинова блондинка скандинавського типу з короткою стрижкою.

ексклюзивні фото вагітної Міші Романової, фото: прес-служба співачки

Нагадаємо, що на своїй сторінці в Instagram Ольга Меганська опублікувала фото, на якому вона позує сидячи за піаніно. Як здогадалися шанувальники зірки, це кадр з нового кліпу групи "ВІА Гра" "я полюбила монстра".

Як повідомляв портал Знай.иа, легендарна" ВІА Гра "повернулася на сцену в оновленому складі, випустивши нову пісню під назвою"Я полюбила монстра". Музику до треку написав Костянтин Меладзе у співавторстві з Ольгою Меганською.

Також портал Знай.иа писав, що Костянтин Меладзе вперше прокоментував зміни у складі тріо.