Два роки тому Міша Романова покинула відомий гурт "ВІА Гра" через вагітність. Фанати співачки були приголомшені таким рішенням та із цікавістю спостерігали за подальшим життям Романової.

Ексучасниця "Віа Гри" розповіла про вагітність та маммопластику, яка ледь не призвела до непоправного. Виявилося, що лікарі недбало поставилися до обстеження Міші перед проведенням операції.

Міша Романова

Співачка Міша Романова зізналася, що ця історія могла закінчитися дуже трагічно. На маммопластику вона наважилася ще тоді, коли ще працювала у гурті "ВІА Гра". У відомій приватній клініці лікарі провели всі аналізи та зробили висновок, що протипоказань до хірургічного втручання немає. В результаті співачці була проведена операція під загальним наркозом, а через декілька тижнів виявилося, що Міша вагітна, до того ж на 16 тижні.

Міша Романова вирішила розповісти свою історію, щоб попередити всіх жінок не довіряти на 100 відсотків лікарям. Співачка вважає, що ніхто не застрахований від халатності спеціалістів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Міша Романова

Вагітність артистка не підозрювала, оскільки ніяких ознак, в тому числі токсикозу у неї не було. А через те, що доводилося багато працювати з гуртом, та часто літати — збої в жіночому організмі, зі слів Романової, були для неї звичним явищем. Міша переконана у халатності лікарів, які неналежним чином перевірили аналізи. Та попри все пережите, з сином співачки, якого вона вважає сенсом свого життя, все добре.

Міша Романова зізналася, що батьком дитини є молодий режисер, ім'я якого вона не хотіла назвати. Більше того, вони на даний момент розійшлися. На збільшення грудей Міша наважилася через чоловіка, в якого була дуже закохана й хотіла йому сподобатися. Наразі артистка займається сольною кар’єрою, а її продюсером виступає Макс Барських.

Міша Романова

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль зачарувала шанувальників новим образом, кардинально змінивши імідж

Як повідомляв портал "Знай.ua", MARUV визнали найкращою російською співачкою

Також "Знай.ua" писав, що Олександр Педан зізнався про відносини з Притулою