Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним образом на шоу "Танці з зірками", яке незмінно веде з Юрієм Горбуновим. Так, артистка позувала у відвертій бронзовій сукні з глибоким декольте і відритими плечима, доповнивши вбрання грайливими локонами і масивним бантом на голові. Фірмову червону помаду Тіна замінила ніжну теракотову, через що виглядає набагато ніжніше.

"@tanci1plus1 @1plus1_ua
#tinakarol wearing @alexandrevauthier
Style by @domino_ua", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Боже така милота❤️", "красуняяя💕😻", "яка ти красуня😍😍люблю🤤", "киця💓", "Як завжди - чарівна 😍", "Уляля,мишка🤤🔥", "Яка гаряча😍🔥", "дуже подобається сукня і зачіска!", "Ох вже цей пафосний погляд😂🔥😏", "кішечка😍😍🤤", "шикарне вбрання 🔥💛", "Ай-яй-яй😻🔥", "Зачіска класна😻".

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще