Відомий український телеведучий Олександр Педан відверто зізнався, чи бажає він мати спільні проекти з колишнім колегою телеведучим Сергієм Притулою.

Олександр Педан і Сергій Притула

Так, шоумен розвіяв чутки про те, що вони з Притулою є кращими товаришами, так як глядачі вважали їх досить близькими один одному, через те, що часто бачили артистів на телеекранах.

Олександр повідомив, що вони підтримують дружні відносини, але працювати разом їм доводилося непросто.

"Всі вважають, що ми брат і сестра, або ми сім'я, я не знаю. Ну ми навіть не куми. Тобто ми друзі, ми абсолютно нормальних відносинах. Серьога може задавити, він сильний, він альфа-самець. Він один з тих, хто виховує сильний стафф, сильних людей", ‒ сказав Педан.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Олександр Педан і Сергій Притула

До того ж, він зізнався, що багато чому навчився у колеги, проте їм стало тісно на одному знімальному майданчику.

"Після Притули не бояться нічого. Я з ним ставлю себе на рівних. І я, навпаки, його постійно тролю, підколюю і т.д. Він за це, напевно, мені здається, ми з ним про це говорили, цінує наші відносини. Я в нього багато чого навчився, мені було прикольно тягнутися за ним. Потім, коли ми вийшли на рівних, нам стало трішки тісно. Напевно, тому ми і розбіглися. Абсолютно нормально, без сварок", – поділився Олександр.

Також на поставлене запитання про те, чи погодився б він вести проект з Притулою, відповідає досить неоднозначно: не відмовляється, але й особливого бажання не має.

Нагадаємо, що Олександр Педан, зірка "Comedy Club", шоу "Підйом" - любитель екстриму, який коли-небудь заманив старого друга Притулу на гірські вершини і той запам'ятав це на все життя.

Як повідомляв портал Знай.ua, команда "Педан може" спробувала розіграти Лесю Никитюк, але все пішло не за планом.

Також портал Знай.ua писав, що ведучий популярного українського шоу "Екси" Олександр Педан вирішив на п'ятому тижні помістити учасників екстремальні умови. Він вважає, що це єдиний спосіб перевірити їх реальні почуття.