Студія" Жіночий Квартал" полюбилася телеглядачам своїм тонким і дотепним гумором. А крім того, її учасниці справжні красуні, на них просто приємно подивитися. А неабиякий інтелект робить коло фанатів "жіночого кварталу" ще ширшим. У студії є свій офіційний аккаунт Instagram, де регулярно публікуються анонси свіжих номерів, а також фото і відео з особистого і сценічного життя красунь.

Сьогодні для фанатів "кварталу" настав особливий день — дами дозволили проникнути за лаштунки і подивитися, як йде підготовка до шоу. Динамічні і життєрадісні фотографії привели шанувальників у захват, а чорно-білі тони нітрохи їх не затьмарюють. Навпаки, так на знімках з'являється зворушливий, в чомусь навіть ностальгічний акцент.

Зірки дуркують, приміряють різне взуття, обіймаються, обговорюють щось з колегами, позують, спілкуються по телефону, репетирують свої номери. Побачивши ці фотографії, відчуваєш себе причетним до того тонкого виміру, де люди творять гумор. Начебто поруч з нами, і в той же час, абсолютно на своїй хвилі ... насолоджуйтеся!

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Гола зірка "Кварталу 95" ледь прикрила принади подушкою.

Як повідомляв Знай. ua, актриса Кварталу 95 Тетяна Песик вивела в люди "рабів" і взяла в руки зброю.

Також Знай. ua писав, що подружки Кравець з жіночого кварталу одяглися у вишиванки-Краса буває різною