Марія Єфросиніна досить популярна українська телеведуча, громадський діяч, актриса і почесний посол ООН в області народонаселення в Україні, яким вона стала в травні 2018 року. Вона відома завдяки ролі телеведучої і продюсера на декількох телеканалах.

Читайте Знай в Google News!

Марія є активною користувачкою соціальної мережі Instagram. На неї підписано понад 1,4 мільйона людей. Зараз вона опублікувала дві фотографії, одна з яких чорно-біла.

"Think and Smile", - написала вона, що в перекладі означає "Думати і посміхатися". Адже на першому знімку жінка дійсно посміхається, на другий же постала з закритими очима.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Маша, ну як же ви красиві!!!", "Як Джулія Робертс", "Яке чарівне перше фото", "Дуже красиві фото! А чорно-білі взагалі моя, вони завжди якісь особливі, чуттєві і справжні", — написали користувачі в коментарях.

Останні кілька років свого життя Єфросиніна активно бере участь у допомозі загальнонаціональним медичним закладам і дітям. Так, з 2014 року вона співпрацює з фондом "Твоя Опора", який спрямований на допомогу дітям і сиротам, які мають проблеми зі здоров'ям. Також вона регулярно зустрічається з жінками, з якими спілкується про те, як зупинити і чинити опір домашньому насильству.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, струнка сестричка Лободи помірялася красою зі Світланою, переможницю вибрати неможливо.

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "танцями живота" з дружиною і донечкою: "Тупо годину витратили"

Знай.ua писав, юна дочка Олі Полякової пограла зі своїм пухнастиком на камеру, краса без краплі макіяжу.