Героєм свіжого випуску проекту "Неймовірна правда про зірок" на СТБ став Дмитро Коляденко. Відомий шоумен і хореограф відповів на найбільш провакаційні питання про себе, які українці запитують у мережі. Чи правда, що секс допоміг йому схуднути, чи дійсно його екскохана Ірина Білик подарувала йому дорогу машину і багато іншого!

Запит "Дмитро Коляденко – гей"

"Я хотів стати геєм, але жінки перемогли, тому що я більше люблю жінок"

Запит "Дмитро Коляденко схуд, займаючись сексом"

"У 14 років я вступив до театрального вузу міста Дніпропетровська, я був гладким. Якось моя перша дівчина попросила мене принести їй валідол, голова боліла вночі, і вона мене в ліжко поклала. У мене тепер валідол по життю з собою, навіть зараз є в кишені. Займаюся сексом кожен день. Я себе не хвалю. Зрозумів, що це рецепт для схуднення. Треба частіше займатися сексом, і тоді ти будеш худий, красивий, молодий"

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Запит "Дмитро Коляденко отримав дорогий подарунок від Ірини Білик"

"Біличка всім говорила, що мені машину подарувала. Не подарувала, вона мені дала гроші на перший внесок. Я шість років ходив у банк, носив кожен місяць внесок за машину"

Дмитро Коляденко, фото СТБ
Дмитро Коляденко, фото СТБ

Запит "Білик: Коляденко різав картини і хапав мене за волосся"

"Ревнощі мене погубили – це правда. Моя ревнощі жахливі! Я не довіряв, контролював, залазив в телефони, руйнував, громив, я вже був злий, як вовк у клітці. Я руйнував ресторани, бив посуд, різав картини Гапчинської, різав Біличці сукні. Поводився як божевільний ідіот"

Запит " Дмитро Коляденко піднімав руку на Ірину Білик"

"Ніколи не бив Білик, ніколи. Нещодавно Біличка сказала в якомусь інтерв'ю, що Діма мене бив. Я їй передзвонюю і кажу: "Слухай, а давай згадаємо. Ти чого на мене наклепи робиш? Я тебе ніколи не бив! Я руйнував твою квартиру – це правда. Викидав з 13 поверху диван – це правда. Але ніколи не піднімав на тебе руку"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 50-річна Ірина Білик блиснула розкішними формами в грайливій фотосесії.

Як повідомляв портал Знай.иа, Олександр Пономарьов В обіймах Наталії Могилевської та Ірини Білик зробив "щиросерде визнання": "чверть століття цим відносинам".

Також портал Знай.иа писав, що Слава з "НеАнгелів" прогулялася по супермаркету в нижній білизні і халатику.