Відомий український шоумен Дмитро Коляденко розповів про стосунки з популярною співачкою Іриною Білик. Про це він повідомив на церемонії вручення премії програми "Зірковий шлях".

Ірина Білик та Дмитро Коляденко

"Я б не сказав, що у нас романтичні стосунки – ми дружимо. Це 100% моя найкраща подруга, я б навіть сказав – бойова подруга. Ще є час – майже рік, але Іра вже натякнула мені на дорогий подарунок на День народження, але я повинен подумати. Повинен порахувати свої грошики – вона хоче нову серію дорогого телефону. Ну що ж, будемо збирати гроші, будемо збирати", – розповів шоумен.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко

До того ж він поділився одним загадковим випадком з рибами, який посприяв розлучення з Білик.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Це був Новий рік, і я хотів подарувати Ірі 12 дорогих рибок. Закрив їй очі, і, коли завів її в нашу нову квартиру, вона отетеріла – всі 12 риб здохли. Звичайно, це був шок! До того ж, я відразу подумав, що це поганий знак. А через місяць ми розлучилися, і я поїхав з цього будинку. Напевно, це була містика, натяк: Коляденко, ви посваритеся, ти зруйнуєш квартиру, поб'єш посуд, розріжеш картини і тебе виженуть геть. Так і сталося, напевно, це був знак, а рибки – чарівні. Після цього я з острахом ставлюся до рибам", – зізнався Коляденко.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко

Нагадаємо, що Ірина Білик виставила незвичайне фото, на якому позувала з колишнім коханим Дмитром Коляденко.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Білик показала незвичайне фото, на якому позує в компанії колишнього чоловіка Діми Коляденко.

Також портал Знай.ua писав, що українська співачка Ірина Білик з трепетом розповіла про весілля.