Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 50-річна знаменитість виставила яскравий весняний кадр, відсвяткувавши свій ювілей 6 квітня і заінтригувавши шанувальників. Так, артистка підготувала для фанатів приємний сюрприз, анонсуючи "Великий весняний концерт" 19 квітня на телеканалі М1. Ірина вирішила подарувати фоловерам гарний настрій навіть на карантині через коронавірус COVID-19, адже Великдень 2020 - не привід виходити з дому в місця масового скупчення народу, бачитись з родичами або влаштовувати посиденьки на природі з шашликами в такий небезпечний для людства час.

Налаштовуємося на святковий настрій! Дивіться повну версію "Великого весняного концерту" від "Русского Радио Україна" в світле свято Великодня, 19 квітня, в 18:00 на телеканалі М1! Яка пісня вам допомагає створити свято навколо? І взагалі, наскільки скучили за живими концертами і виступами?
, - поділилася емоціями Білик.

Фолловери залишилися в захваті, не пройшов повз і колишній коханий Ірини, Дмитро Коляденко: "Красуня!!!!! ❤️👍", "Дуже сумуємо за вами і вашими концертами 😭 швидше б вже 😍", "🔥🔥🔥 Крута", "Дуже скучили за Вашими концертами ❤️", "Швидше б на Ваш концерт🙏😍".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.