Український ведучий Слава Дьомін поділився зі своєю аудиторією кумедним відео, у якому він представив себе як учасник популярного телешоу "Танці з зірками". Таким чином він проанонсував випуск своєї програми Слава+, в якому він планує показати закулісся "Танців" у розмові з продюсером, керівником жанрового напрямку "Великі розважальні шоу" на 1+1 Володимиром Завадюком.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним відео Дьомін поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На записі ведучий, одягнений у сукню, тримає в руках помпон. Наспівуючи тему шоу "Танці з зірками" він танцює на пішохідному переході у центрі Києва.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як виявилося, Дьомін програв у шоу "основний інстинкт", і тому був вимушений виконати завдання. Проте з усміхненого виразу обличчя зірки зовсім не здається, що він напружений — схоже, такі розваги йому до вподоби.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, известный ведущий устроил "перформанс" в центре Киева.

Также портал "Знай.ua" писал, что звездный ведущий Слава Демин собрался худеть и поделился эффективным рецептом.