Відома українська телеведуча, блогер, Ревізор краси Олена Філонова часто радує публіку яскравими публікаціями в Instagram. Дівчина любитель поїсти і оголиться на камеру, що неодмінно показує в своєму мікроблозі. Цього разу Олена показала яскраві фото, на яких постала у всій красі на прогулянці в Києві. А в підписі до публікації зіркова красуня поділилася секретом успіху.

Читайте Знай в Google News!

"Якщо для себе ти поставив мету, йди до неї, незважаючи ні на що. Нехай навіть з перешкодами. Це твій іспит перед великою перемогою. Вмій не здаватися, вмій посміхатися назустріч всьому, щоб тебе не чекало попереду. Без посмішки не вийде. Завжди вірте в себе! У те, що вам дається в цьому житті не просто так. Кожен з нас приходить до успіху тоді, коли не забуває вірити у свої можливості. Сьогодні новий день. Посміхніться йому і у Вас все вийде", - написала Філонова в підписі до фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, напівгола зірка "Ревізора" Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Instagram Олена Філонова зізналася, чим прикрасила пікантне місце у День святого Валентина.

Також портал "Знай.ua" писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.