Світлана Тарабарова 23 вересня вдруге стала мамою.

Читайте Знай в Google News!

Про це зірка повідомила на персональній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Світлана виставила фото з пологового: на ньому вона у лікарняному ліжку, на руках породіллі немовля. Окрім ручки доньки нічого не видно, обличчя матері переповнене щастям.

Тарабарова написала великий і ніжний пост про зустріч із донькою: “Дякую, сонечко, що ти в мене є! 23.09 о 18:55, 54 см, 3560 гр, дівчинка. Ми готувалися до зустрічі із тобою. Нехай пісня СОНЕЧКО стане оберегом для тебе на все життя. Стільки тепла і любові в ній, а відео ми взагалі знімали всі 9 місяців”.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Найяскравіші моменти вагітності зірки нагадав телеканал "Україна". Так, Тарабарова вела активний образ життя, працювала у студії, будувала будинок, влаштувала "бейбі-шауер".

Таким чином співачка анонсувала вихід нової роботи під назвою “Сонечко”. Пісню і кліп опублікували відразу після народження доньки. У кліпі можна побачити як співачка, її чоловік і син чекають на народження дівчинки. Вони граються, гуляють у полі і готують їжу. Пісня ж повністю присвячена почуттям жінки до її дитини.

Тарабарова одружена з 2016 року. У 2018 у пари народився хлопчик Іван, хоча він досі маленький, але великий помічник для мами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.