Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії Олега Ляшка", часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала в мережі результати спокусливої фотосесії в полі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Злата з'явилася в цікавій локації - вона позує фотографу на природі, влаштувавшись у високій траві. Перед камерою співачка з'явилася в червоних трусиках і білій блузці, зав'язаній вузликом на животі. Правда, пізніше і блузку зняла, залишившись в одній білизні, а на деяких кадрах вона кокетливо прикривається солом'яним капелюшком. Її волосся акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж, вона кидає млосні погляди в об'єктив. У підписі до публікації Огнєвіч написала: "літо і осінь ніжно цілують сонцем. До зустрічі під їхніми променями наступного року. Photo @olenadobrova, ти вмієш ловити мене". Фанати в захваті від нової фотосесії зірки, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще