Дружина і менеджерка Віктора Павліка Катерина Реп'яхова прокоментувала свою тактику боротьби с хейтерами. Для цього вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram відповідний пост, який змусив схвилюватися за її зовнішній вигляд — жінка мала дуже стривожений вигляд.


Читайте Знай в Google News!

"Як боротися з критикою (з Хейтерами)?

Здається, я справжній експерт в цій справі.)) Так уже склалося історично. Багато людей просять дати пораду з цього приводу, і я вирішила написати цілий пост.
Я дам два ради, як знешкодити вашого критика.

1. Погодьтеся з його істиною.
Погоджуйтеся з думкою вашого критика, яким би безпідставним і дурним воно вам не здавалося.
Довести навряд чи ви щось зможете, людина бачить, то що хоче бачити, а не те, як є насправді.
Таким чином ви не принизите себе і збережіть свої нерви.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

2. Погодьтеся з правом вашого критика на власну думку.
Кожен сприймає життя через призму свого життєвого досвіду. Ми все бачимо по різному. Для кожного своя краса, свій комфорт і свої цілі в житті. Хоча б з цього ми не можемо мати однакові цінності і погляди. Коли ви прийміть факт того, що кожен має право на власну думку, чи не схоже з вашим - вам стане офігенно класно.

Підводячи підсумки, перший моя порада потрібен для того, щоб розібратися з критиком, а другий, для того, щоб розібратися з самим собою.
Сподіваюся, мої поради вам коли-небудь допоможуть, всіх люблю❤️", - написала Реп'яхова, якій, очевидно, проблема хейтерства очевидно знайома.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молоденька Дружина Віктора Павлика вперше після смерті сина видала мрію співака

Як повідомляв портал "Знай.uа", після смерті сина Павлик продовжує гастролювати, а дружина зізналася

Також, "Знай.uа" писав, що біографія життя загиблого сина Віктора Павлика