29-річна" ангел " Victoria's Secret Жасмін Тукс поділилася з шанувальниками екстремально важливою і зворушливою новиною. Жасмин незабаром виходить заміж! Її обранцем став молодий мільйонер Хуан Давид Борреро. На своїй сторінці в Instagram Жасмін опублікувала романтичні фото з пам'ятної події.

Ресторани, пляжі, морські круїзи і навіть оглядовий майданчик на Ейфелевій вежі в Парижі — все це занадто банально. Борреро вибрав більш цікавий спосіб освідчитися Жасмін Тукс . Для цього він повів кохану в гори, і там виклав камінням букви WYMM, що означає " Will you marry me?"( в перекладі - " вийдеш ти за мене заміж?").

Жасмин відповіла згодою і показала шанувальникам свою обручку.

Як повідомляють обізнані джерела, Супермодель і" ангел " Victoria's Secret Жасмін Тукс і її коханий Хуан Давид Борреро, директор з міжнародних зв'язків Snapchat, оголосили про заручини. 21 вересня, після чотирьох років відносин, Борреро нарешті зробив пропозицію супермоделі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 38-річна супермодель Водянова не збирається старіти і виглядає молодше дочки.

Як повідомляв портал Знай.uа, нещодавно 37-річна Анна Седокова і 28-річний Яніс Тімма зіграли скромне весілля.

Також портал Знай.uа писав, що Анна Седокова відверто розповіла, як новий чоловік прийняв її дітей: "Якби я послухала свою маму...".