Тренерка популярного телешоу "Зважені і щасливі" Марина Боржемська, яка також відома у пресі як колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова, поділилася своїми почуттями. Схоже, вона не лише спортивна й красива жінка, але й глибока та розумна особистість. Принаймні, такий висновок можна зробити з її останньої публікації в соціальній мережі "Інстаграм".

Читайте Знай в Google News!

"Помітили, що за швидким темпом життя ми перестали звертати увагу на дрібниці. Як ллється дощ 🌧️, як стікає вода по брудним трубах, як сонце ⛅ пробивається крізь туманні хмари, намагаючись осяяти своїм світлом мокрий асфальт. Як маленькі діти намагаються "ненароком" спробувати глибину найстрашнішої і темної, на думку батьків, калюжі 🙈 А ми все поспішаємо на зупинку, у справах, на роботу. І робимо це все не піднімаючи голови від телефону, не помічаючи стількох дрібниць навколо ... А світ насправді прекрасний 🌈!", — написала Боржемська.

"На що останнє ви звернули увагу дорогою на роботу? Помітили щось незвичайне?", — звернулася вона до своїх читачів із запитанням і закликом.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Можна припустити. що Узєлков кусає лікті, оскільки втратив таку шикарну жінку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Марина Боржемська влаштувала дітям свято, і чоловік не знадобився.

Знай.uа писав, Шоптенко показала лайфхак "Танців з зірками", який допоможе вирішити будь-яку проблему.