Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали зірковий фото-колаж, запропонувавши порівняти, кому плаття личить більше - Тіні або ангелу "Victoria's Secret", молодій матусі, 25-річній Джіджі Хадід.

Так, обидві модниці приміряли облягаючі вбрання в синьо-білу смужку бренду від DION LEE, засвітивши при цьому декольте і навіть прийнявши подібні пози, блиснувши стрункими фігурами. При цьому Джіджі доповнила образ корсетом тілесного кольору, а Тіна - ніжним макіяжем з рожевою помадою на губах.

хто крутіше ❓ 💯 Модна битва Тіни Кароль і Джіджі Хадід 🌟 🔥 💥 Обидві наділи сукню від @dionlee Кому підходить більше?🔝❤️

Фолловери не пройшли повз і почали обговорювати, але їх думки сильно розділилися: "Звичайно ж на тіні краще, але і на Джіджі дуже красиво😍 🔥", "порівнювати не можна Халід виглядає вишукано а Тіна як завжди все овульгарює простушка", "хоч і фанатка Тіни, але фігура красивіше у Джіджі і сидить плаття краще. Дивимося правді в очі", " на Джіджі приголомшливо сидить, але форми Тіни мене зводять з розуму, виглядає сексуально, підкреслює всі її принади😍".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.