Олег Газманов, співак з Росії, який завжди багато і радо публічно підтримує офіційну політику Росії і Путіна, поділився серію світлин зі своїм сином. Фотографії було зроблено під час інтерв'ю для одного з російських глянцевих каналів. Син Олега Газманова - Родіон Газманов - також співак, його перший виступ був разом із татом дуже давно, коли хлопець був зовсім дитиною, тож у нього дуже довга, хоч і не вельми успішна, співоча кар'єра.

Читайте Знай в Google News!

Газманов підписав ці чорно-білі фотографії так:

“Коли добре разом! Дякую ютубканалу GQ @gqrussia за можливість поспілкуватися з сином @rodder13 і дізнатися про нього те, чого не знав і пам'ятає;))))”

Фанати співака і його сина з ентузіазмом відреагували на новину про наявність свіжого парного інтерв'ю. Багато хто постулювати питання, що конкретизують подану інформацію Багато підписників, які вже бачили цю розмову, відзначили, що обігрівач у якості подарунку - безцінно. Як багато всього батьки не знають про своїх дітей, а ті про них.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Газманов розкрив рецепт щастя і показав ніжний момент спілкування з дружиною.

Як повідомляв портал Знай.ua, фанат Путіна Газманов перетворився на "коника": осідлали так, що не вибратися.

Також Знай.ua писав, Олег Газманов демонструє чудову фізичну форму попри свій 68-річний вік.