Для українського видання L'Officiel в елегантній фотосесії знялася молода мама і українська співачка Віра Кекелія. Вона позує на фото у витончених нарядах від Red Valentino, Lake Studio і Vince. І в поєднанні з легким макіяжем ці образи, кольору фуксії і ніжно-лимонного відтінку, виглядають неймовірно жіночними і повітряними.

Читайте Знай в Google News!

Фотографу вдалося передати особливу оновлену енергію, чисту красу і жіночність, властиві дівчатам, які вперше стали мамою. Чуттєвий портрет, де віру прикрашає лише велике перлове намисто є смисловим акцентом всієї фотосесії.

В інтерв'ю виконавиця поділилася думками про те, як змінилося її життя з появою сина. Вона каже, що тепер необхідно все робити швидше, щоб скрізь все встигнути. Це стосується і життя, і творчості. Лише недавно Віра Кекелія вважала, що справляється з усім, проте тепер усвідомлює, що буває занадто багато завдань. "Хоча для мене стало відкриттям, що з народженням дітей з'являється Нова енергія, сила. Мені було страшно, що зникне звичне життя, багато зруйнується. Але з'явилися нові можливості, які багато відкривають", — додала дружина Романа Дуди.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

При цьому, жінка зізналася, що для неї не важливо те, чи вибере її син музичну кар'єру чи ні. Головне, щоб він виріс щасливою людиною. Також вона розповіла про улюблені жанри музики і виконавців. Віра заявила, що меломанка.

"Слухаю, що на перших місцях чартів. Люблю хіп-хоп, фанк, поп-музику, рок-н-рол, хаус. Я не люблю слухати класичний джаз, мені стає нудно. Подобаються Стіві Вандер, Донна Саммер, Есперанса Сполдінг", — поділилася Кекелія.

Крім музичної кар'єри, Віра є ведучою програми "Життя відомих людей" на телеканалі "1+1" і учасницею "жіночого кварталу", прем'єрні випуски якого разом з нею можна буде побачити 3 жовтня, в суботу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Це не привілей, це карма", - режисер "кіборгів" Ахтем Сеітаблаєв покаже, як добровольцям живеться після фронту.

Як повідомляв "Знай.ua", Українська Кардашьян вбралася Клеопатрою, але залишилася Гола.

Знай.ua писав, спокуслива Злата Огневич запитала українців про їхні бажання: "Чекаєте від мене?"