Наташка Горова-20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. Цього разу Наташка показала миле фото, на яких вони відображена, очевидно, а готельному номері.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото, яке Наташа зробила в дзеркало на телефон, вона з'явилася в спокусливому образі. На ній роздільний триколірний купальник цікавого фасону, який підкреслив її апетитні форми. Волосся дівчини зібрані в тугий пучок, а на її обличчі немає макіяжу. У підписі до кадру Горова написала: "Намагаюся наповнювати себе цікавими книгами, красивими мріями і добрими думками. Насолоджуюся природою (ох особливо на слід тижні!), смачною їжею. Дбаю про близьких, полюбила себе. Дивіться на життя закоханими очима, яка ж вона прекрасна". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.ua" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.