Відома українська телеведуча Надія Матвєєва, незмінна ведуча програми "Все Буде смачно" здивувала своїх шанувальників новим образом в діловому костюмі, а також продемонструвала строгий і елегантний макіяж. Також українські телеглядачі пам'ятають, що Надя була учасницею популярного шоу "Танці з зірками", у 2019 році вона вперше вийшла на паркет разом з хореографом Валерієм Шохіним.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наді в мережі Instagram.

Публікація Наді Матвєєвої, скріншот: Instagram
Публікація Наді Матвєєвої, скріншот: Instagram

"Як цей образ назвати: вчителька, романтична, бізнес-леді або ваш варіант?", - запитує Надя у своїх підписників.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто зазначити, що публікація телеведучої зібрала більше 3 тисяч лайків і десятки коментарів з компліментами, де підписники захоплюються новим образом і елегантним макіяжем.

Надя Матвєєва, скріншот: YouTube
Надя Матвєєва, скріншот: YouTube

Також варто нагадати нашим читачам, що солістка всесвітньо відомого українського гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна зараз бере участь у популярному шоу "Танці з зірками" на телеканалі 1+1. Артистка активно показує багатотисячній армії шанувальників неймовірні образи на проєкті з партнером, хореографом Дімою Жуком. Так, нещодавно знаменитість розмістила на своїй сторінці в Instagram фотографії з останнього ефіру "Танці з зірками", на якому пара станцювала повільний вальс в образах персонажів з фільму "Аватар".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Королева ламінату" Нікітюк засвітила свої "кокоси": "Серйозна помилка".

Як повідомляв Знай.uа, Остапчук закотив парубочий вечір, але до фільму про Вегас далеко: "Був пацан - нема пацана".

Знай.uа писав, Тіна Кароль приголомшила "Танці з зірками" дуже сміливим вбранням, не тільки ніжки від вух.