Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим і абсолютно незвичайним образом, створеним спеціально для нового сезону шоу "ТМПУ".

Так, артистка приміряла спокусливу яскраво-червону сукню з глибоким декольте, а замість довгого рудого волосся з'явилася перед камерою в перуці-каре каштанового кольору. Сміливий образ красуня доповнила вечірнім макіяжем з фірмовою червоною помадою на губах і виразними стрілками, грайливо тримаючи в руці один з локонів і цікавлячись у численних шанувальників, кого нагадує їм найбільше.

На кого схожа?🖤💔

Фолловери не пройшли повз: "на Амелі🖤"," Міа Уолес (Ума Турман) з Кримінального чтива", "на Токіо з паперового дому"," Наталі Портман в Леоні"," на актрису з фільму Червона королева, до речі фільм частково про моделінг)))"," на Міллу Йовович"," на пилізок з вишнями❤️", " на кицю😍","а чому будь-яка зачіска вам личить😂❤️".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.