Практично кожна людина чула, що на цій планеті ніхто не молодіє. Старість - невід'ємний етап життя кожної людини, як би багатьом не хотілося його уникнути. Головне - гідно прийняти цей процес, не намагаючись повернути молодість, обколюючись різними препаратами або лягати на стіл пластичного хірурга, тим самим спотворюючи себе.

Читайте Знай в Google News!

Всесвітньо відома 55-річна супермодель Пауліна Порізкова доводить, що можна виглядати чудово і в такому віці. Потрібно лише прийняти себе в новому вигляді і полюбити всі зміни, які відбуваються з тілом і обличчям.

Поліна Порізкова, фото: instagram
Поліна Порізкова, фото: instagram

Сама Порізкова родом з Чехії, міста Простєєва. Дівчина здобула популярність вже до 18 років завдяки своїй прекрасній зовнішності. Пауліна виступала на модних показах, красувалася на обкладинках глянцю і навіть встигла засвітитися на сторінках Playboy.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліна Порізкова, фото: gettyimages
Поліна Порізкова, фото: gettyimages

Після народження першої дитини модель вирішила зав'язати з моделінгом. Новою сферою для розвитку Пауліна вибрала кінематограф. Дівчина встигла попрацювати в 30-ти різних фільмах і серіалах. На відміну від багатьох відомих жінок, Пауліна ніколи не лягала під ніж пластичного хірурга і з гордістю говорить про це. Жінка пропагує натуральну красу.

Поліна Порізкова, фото: instagram
Поліна Порізкова, фото: instagram

Поліна Порізкова, фото: gettyimages
Поліна Порізкова, фото: gettyimages

Жінка в 55 років продовжує радувати своїх шанувальників квітучим виглядом. Пауліна не соромлячись ділиться зі своїми підписниками знімками, де вона повністю ненафарбована, при цьому не використовуючи фотошоп. Незважаючи на те, що роки все-таки беруть своє, Порізкова може похвалитися ідеальною фігурою і красивою зовнішністю, адже старіє вона з гордістю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, як боротися з осінньою депресією і підняти собі настрій: поради від психотерапевта.

Як повідомляв Знай.uа, Слава Камінська поділилася секретами догляду за собою: "Дешево і реально працює".

Знай.uа писав, прийомна донька Потапа оголила апетитну фігурку: "Полюбила себе".