Популярна 23-річна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні й екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими дописами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

В черговому пості Мішель Андраде вразила несподіваною заявою та зухвалим образом.

Співачка опублікувала свіже відео, у якому постала в білій сукні без ліфчика, блиснувши спокусливими обрисами тіла. Розкішний образ Мішель доповнили великі сонцезахисні окуляри з жовтим склом у білій оправі.

Спекотна брюнетка ефектно підняла руки й кокетливо подивилася в камеру, продемонструвавши всі свої принади.

Оприлюднене відео є тизером чергового кліпу Мішель, який обіцяє бути мегаекстремальним.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У підписі Андраде розповіла про те, як знімався кліп.

"Хотіла поділитися з вами, що завдяки кліпу спробувала дуже багато вперше! Наприклад, перший раз літала на такому літаку, поруч з пілотом!
І звичайно ж, я стала chica piloto - я керувала літаком! Зробила поворот 360! Ми поїхали на кар'єр, шалено красивий, затягла з собою нашого гримера і стрибнули - 11 метрів висоти і 2 секунди польоту.. fue muy extremo А ще був парашут! Чи змогла я стрибнути з нього? Побачите все в кліпі", - заінтригувала Андраде.

Шанувальники засипали співачку компліментами, не обійшлось і без жартів.

"І напевно перший раз літала поруч з пілотом без ліфчика. Його напевно треба було зняти перед польотом, так безпечніше", - написала одна з підписників.

До слова, однією з перших відео прокоментувала донька Потапа - Наталія Горова. Дівчина написала: "Який пост! Яка ж ти sexy chica".

"Omg, я просто була в шоці від тизера, а що ж буде в кліпі, аййй";
"Аааааа просто екстрим за екстримом";
"Кайф";
"Вже котрий день Мішель ти знущаєшся над нами цими тизерами, просто швидше б побачити", -
пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мішель Андраде показала "фото без правил"

Як повідомляв портал Знай.ua, Мішель Андраде заінтригувала шанувальників новинкою, позуючи без макіяжу

Також Знай.ua писав, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.