Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила гаряче і одночасно ніжне селфі, на якому вперше позувала без краплі макіяжу на обличчі із зібраним назад волоссям, примірявши лише махровий халатик лимонного кольору. Так, артистка блиснула натуральною красою, а також заінтригувала численних шанувальників новинкою, над якою довго працювала. Подробиць Мішель розкривати не стала, проте пообіцяла, що фанатів чекає "гармата".

дуже скоро поділюся з вами роботою над якою ми там працювали! Ну це буде гармата 🔥 😚 😚 а поки чекайте круті Відосики в Тік Ток😁

Фолловери не пройшли повз: "ідеальність ваше друге ім'я❤️"," Сонечко😻 💛", " гарна❤️"," гарні губи"," красуня", " без макіяжу ти дуже красива. Така домашня і дуже близька.", "Курча😍 💛", "що це за дитинка, така мила?😅😍".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.