Влад Яма слідом за своєю дружиною Лілією вирішив опублікувати фотографії з яскравої фотосесії, на якій були відображені моменти спекотного танцю двох подружжя. Він був одягнений у широкі джинси з жилеткою, тоді як жінка в спідницю з високою посадкою, пошитою на замовлення, бюстьє і високі підбори.

Читайте Знай в Google News!

Він також вирішив висловитися щодо знайомства зі своєю дружиною. "Моя дружина-професійна танцівниця. Чую це регулярно протягом багатьох років. І @liliya_yama дійсно класно рухається і відчуває музику. І партнера. У день нашого знайомства ми танцювали всю ніч. Я зрозумів, що хочу танцювати в цій парі дуже довго. Робимо це вже більше 13 років. А насправді Ліліана займалася всього кілька місяців. Уявіть собі, бальними танцями", - написав він.

І в кінці, згодом, вирішив відзначити про те, що це відбувалося ще в школі і таким чином розчарував коментаторів, які писали про вагітність. "Може грошей на уроки танців не було", "змінила професію", " може вистачає одного танцюриста в сім'ї?", "Сімейне життя вона така"," якась травма", — написали користувачі.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Влада Ями поділилася, як підсилює інтимний момент: "Не пускають віддатися повністю"

Як повідомляв "Знай.ua", корейська Кардашьян в облягаючих лосинах блиснула пружними "результатами тренувань"

Знай.ua писав, Єфросиніна згадала саму хворобливу втрату: "Ти зі мною, а я без тебе"