Відомий український продюсер, реп-виконавець і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко (псевдонім Потап) часто балує своїх шанувальників у соцмережі Instagram новими фотографіями і відео з особистого і творчого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 39-річна знаменитість запустив незвичайний танцювальний челендж у популярному додатку TikTok на свіжий трек гурту Mozgi "Покажу тобі magic", в якому запропонував численним шанувальникам показувати під пісню фокуси.

Потап вирішив продемонструвати "магію" в одному з роликів з Настею Каменських. У кадрі артист починає співати свій хіт, і в цей момент дружина за кліком пальця ніби вимикає його голос. До речі, короткий ролик полився досить кумедним – видно, що зіркове подружжя постаралося.

"#покажутебеmagic @kamenskux іноді хотіла б мати такий чарівний клац!!"- кумедно підписав відео Потап.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"І як часто Настя це використовує?", "От би в житті так було набридло слухати... клоц вимкнула звук і все😂 😂 💣 👍", "Весела пара і приємна👍", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Потап різко постарів і налякав сивиною: "Треба вже дітей заводити".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських у бікіні приголомшила українців формами.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських і Потап порадували шанувальників їх пари спільним кадром. Дружина репера постала без макіяжу і фотошопу.